Saturday, June 4, 2016

Titkok, amelyeket a Jóbarátok szereplőiről nem tudtunk

Noha úgy tűnt a hosszú sorozat alatt, hogy minden a legnagyobb rendben van a Friends háza táján, azért mégsem volt ez így.

Rachel- Jennifer Aniston egy évtizedig nem nagyon kommunikált az anyjával, a modell Nancy Dow-val. Az ok a mama 1999-ben megjelent könyve volt a Mother, Daughter to Friends, amelynek kapcsán Aniston több interjút is kényszerült adni. Noha úgy nyilatkozott, hogy minden rendben van közte és az anyja közt, nem hallgatta el, hogy bizony rengeteg konfliktus volt köztük, amikor Aniston gyerek volt: az anyja nagyon kritikus volt vele, és  nehezen bocsátott meg apróságok miatt. A mama elvált John Anistontól, aki a Days of our Lives (igen, volt ilyen, nem csak a Friendsben) sztárja volt, a papa Aniston egyik esküvőjére sem kapott meghívót. Sőt a Jóbarátaiból is csak a lányokat hívta meg, a fiúkat "elfelejtette".

Chandler-Matthew Perry évekig függőségben szenvedett (a részekben is hol nagyon sovány, hogy nagyon meg van hízva). Kétszer is volt rehabon a Friends forgatási idejében. A függőségnek köszönhetően három év forgatás törlődött a memóriájából...

Joey-Matt LeBlanc a Friends ideje alatt kétszer lett büntetve ittas vezetésért. Egy későbbi interjúban azt nyilatkozta jóval többször, mint kétszer büntették meg ittas vezetésért. 2006-ban elvált a feleségétől, ami az asszonyt és közvetlen környezetüket is sokként érte. A Friends után elkészült a Joey sorozat, és ott a kolléganőjébe szeretett bele, akivel aztán hamar nyilvánosságra hozták a kapcsolatukat és nyolc évet töltöttek együtt.

Monica-Courtnerey Cox lefújta a Cougartown nevű sorozatban való főszerepét a sorozat közepén családi okokra hivatkozva. 2009-ben egy hétig állt miatta a forgatás, de soha nem adott magyarázatot rá, hogy miért.
2010-ben elvált David Arquette-től, akihez a Friends ideje alatt ment feleségül.

Phoebe- Liza Kudrow igen sokat kellett, hogy kifizessen korábbi menedzserének, aki beperelte, mert pont a Friends miatt szereplése kapcsán nem fizette ki rendesen. Végül Kudrowt 2014-ben a bíróság 1.6 millió dollárt kifizetésére kötelezte, ami alig volt több, mint epizódonkénti keresete (!) 2004-ben a sorozat vége fele.

Ross- David Schwimmer, kiborította a szomszédainál a bilit, amikor elhatározta, hogy egy 1852-ben épített NYC-beli sorházat teljes egészében lebonttat, majd újra építteti, amivel nagyon felhergelte a szomszédjait. Közülük az egyik az egyik hangot adott haragjának, egy közeli kerítésre rágraffitizte, hogy "Ross is not cool". Ez már a sorozatból is kiderült. :)


Angol nyelvű forrásom volt:

No comments:

Post a Comment