Saturday, August 20, 2016

Trump meztelensége

És még az amerikaiakra mondják, hogy prűdek (amúgy szerintem azok).
A szenzációs ötlet (elképzeltem hazai körülmények között, még a három számmal nagyobb öltönynadrágnál is viccesebb lenne...) az Indecline nevű anarchista szervezettől származik, akik egy éjszaka alatt öt Trump szobrot állítottak fel, nevezetesen NYC-ben, San Franciscoban, Los Angelesben, Clevelandben és Seattle-ben. A szobrok teljesen egyformák, Trump nem túlságosan gusztusos meztelen testét ábrázolják, még arra is ügyeltek, hogy a fenekén megfelelő mennyiségű narancsbőr legyen.
A projekt neve "The Emperor has no Balls" (A császár töketlen) angolul a The Emperor has New Clothes azaz A császár új ruhája Andersen mesére utal, ahol a gazdagság bűvöletében élő, ruhamániás buta császárral csalók elhitették, hogy az új ruhája láthatatlan, és a levegőt vette fel, így vált nevetség tárgyává.
A szervezet nem először "támadta" Trumpot, amikor az rasszista kijelentést tett a mexikóiakról, akkor is megkapta a magáét tőlük, persze hasonlóan ízléses formában.
A szobor pénisze a képek alapján szimbolikusan mini, míg a hájas testet életnagyságban, "szépséges" sárga hajjal és fanszőrzettel dolgozták ki.

Ezen a videón láthatjuk, hogyan készült az ötösiker Trump.


Azért lássuk be, szép dolog a realista ábrázolás, de Michelangelo reneszánsz, csodálatos Davidját szívesebben nézzük:

Photo Credit:Nathan Rupert - https://www.flickr.com/photos/nathaninsandiego/6167932064
Fiatalabb is, izmosabb is, nincs sárga fanszőrzete, és semmiképpen nem töketlen :).

No comments:

Post a Comment