Tuesday, November 22, 2016

Trump haja

Gondoltam, Trump haja megér egy posztot, és úgy vettem észre, mások is hasonlóan gondolkodtak, így egészen komoly "szakirodalmat" tanulmányozhattam a témában.
Trump, valljuk be, nem éppen a szép emberek csoportjához tartozik, és erre még rá is tesz egy lapáttal egészen furcsa, platinaszőkére(vagy inkább csirkesárgára) festett, hosszúra növesztett ritkás hajszerkezetével, melyről a legkülönfélébb képek és mémek terjednek a neten.

Fiatalabb korában még egész normális haja volt, természetes hajszínnel, igaz, sok hajjal akkor sem büszkélkedhetett, ahogy az idő haladt, Trump haja úgy lett egyre....furcsább.


(Photo credit:Odussey)

Hasonlították kukoricahajhoz, trollhajhoz, lósörényhez azt a haji kuszaságot, melyet több fodrász is megvizsgált, és képek alapján nem tudtak dűlőre jutni, mi a fene is ez az Elnök fején?

Egyes találgatások szerint kopaszságát próbálta eltüntetni mesterséges hajbeültetéssel, amivel nem is lenne gond, de itt a hajának fésülése az, ami valami egészen  elképesztő eredményt ad. Esetleg a rossz beültetés következménye a képtelen forgók kialakulása a fején és már nem lehet fésülni? Ez még sehol nem fordult elő magyarázatként, csak itt és csak most jutott nekem eszembe!:D

Egy fodrász szerint hátulról előre fésüli, és ha rövidebb lenne neki, akkor olyan lenne, mint George Clooney haja a Hail Ceasarban (imádtam, hogy egy félmondatban megjegyezte, kivéve Trump arcát, nos igen, abból nem lesz Clooney).

Image result for george clooney caesar

(Photo credit:Celebitchy)

Én nem vagyok fodrász, de Trump hajával nem ez a gond. Sőt, pont, hogy hátrafele fésüli, de előreesik neki egy része, nézzük csak:

Related image

Valamiért tetszik neki, hogy hátul elhanyagoltan hosszú, és a hajfestékválasztása lehetne kissé kifinomultabb... egyszóval, szüksége lenne egy normális fodrászra. Ugyanakkor kevés haja van, ergo ha nagyon rövid lenne, kiderülne, hogy annyira kevés, hogy fénylene alatta a kopasz(odó) fejbőre. Ezért inkább marad ennél a nem túl csinos fazonnál?

Trump haja még a #trumpyourcat hashtaget is életre hívta, és a Halloween jelmezként is nagy feltűnést keltett, igen, maga a haj volt a jelmez!

Az Ice Bucket Challenge-re is azért vállalkozott mert szerinte sokan akarták látni, hogy leesik-e róla a paróka, és nem, a haj maradt a fején. Megnyugtató.

Ő maga is nyilatkozott saját hajáról, nevezetesen, hogy nem paróka, még ha nem is tökéletes, de az övé. Még szerencse.
Ígérte egy riportban, hogyha elnök lesz, akkor változtat a hajstílusán (reméljük nem lesz ennél is gázabb.)
Idézem az elnököt:

"I would probably comb my hair back," Trump said of how he might change his hair if elected president. "Why? Because this thing is too hard to comb. I wouldn't have time, because if I were in the White House, I'd be working my ass off."(Des Moines regards)

Én nagyon várom, hogy betartja az ígéretét és picit változtat a haján (is). Egy olyan manökenszerűen stílusos és elegáns elnök után, mint Obama volt, nehéz lesz labdába rúgnia.

No comments:

Post a Comment