Saturday, August 24, 2013

Nyári képek 8.: a hely, ahol éltünk és a beköszöntő ősz







 
A képek 2009 október elején készültek, DC környékén akkor kezdődik az ősz, a szeptember tualjdonképpen még nyár. Kattintásra megnőnek a képek.
(Új olvasóknak megjegyzem: Noha utólag hatalmas luxusnak tűnik a gondozott környezet, ez ott egy teljesen átlagos lakótelep volt bevándorlóknak, amerikai nem is lakott ott, az a saját házában lakik.)

1 comment:

  1. Szia, ismet Genovabol... mar reg nem jartam feled, de elmondhatom, hogy teljesen meg tudlak erteni, es elhiszem, hogy hianyzik, amit ott megszoktal, amit raadasul nagyon szerettel es magadenek eltel. en is idegenkent es kivulallokent forgolodok Mo.-on, es hasonlon mennek keresztul, ha vissza kene mennem. Nem jartam meg Washington DC-ben, de neha "honvagyam" van Amerika fele, nekem is, pedig mar lassan 12 eve elek olasz foldon es csak 2-3 evet eltem az USA-ban. Kozel egy evet eltem Connecticut-ban es hasonlo kornyezetet nyujt, mint amiben eltel, es nekem is nagyon tetszett, sokat gondolok vissza ra. Epp ugy, mint Colorado-ra. Azert en drukkolok Neked, ne add fel a remenyt, talan sikerul meg visszakerulnotok oda! :)

    ReplyDelete