Sunday, October 26, 2014

Válás a Fehér Házban?

Az Obama család eddig mindig a legtökéletesebb publikus arcát mutatta, együttműködés a politikában, leánykák nevelése, közös megjelenések a médiában...azonban egy ideje ekezdődtek a pletykák, hogy a szupercsalád mégsem olyan boldog, mint amilyennek tűnik- írja az inquisitr.com.


Állóítólag az elnöknek és a feleségének is van szeretője.
Nyáron jelent meg egy könyv- Blood Freud-, amelynek szerzője azt állította, hogy az elnök házassága csak " sham marriage", azaz érdekeken alapuló hamis házasság. A könyv szerint a feleség azzal gyakorol nyomást a  férjre, hogy állandóan figyelmezteti arra, hogy ő  mindent feláldozott férje politikai karrierjéért. 

Olyan pletykák is járták, hogy állítólag évekkel ezelőtt szétment a pár, csak a politikai érdekek miatt maradtak együtt. A Obama asszony a férje karrierizmusától szenved, míg az elnök a nő hidegségétől és hálátlanságától, egyes források szerint. A válásuk azonban csak 2016 után valósulhat meg, ha elhagyják a Fehér Házat.

Forrás: http://www.inquisitr.com/1563216/obama-divorce-rumors-barack-and-michelle-cant-escape-reports-of-marital-strife/

***
Sajnálnám, ha így lenne, bár kész csoda volna, ha ekkora feszültségben, amiben ez a család él, minden sziruposan csodálatos amerikai álom lenne.

1 comment: