Tuesday, September 6, 2011

Steams in the Bag

A mai októberi időben az ebédünkről tudok csak írni, nevezetesen arról a találmányról, amit kb három éve láttam itt először. Nem kizárt, hogy semmi újat nem fog a kedves olvasó olvasni, fogalmam nincs, hogy a magyar fagyasztott zöldségpiac átvette-e ezt az újítást?
A Steams in the Bag forradalmian lerövidíti a háziasszony fagyasztott zöldség főzésével eltöltendő fél óráját, húsz percét, egészen pontosan négy percre, ugyanis ennyi kell, hogy a különleges, mikróba tehető műanyag zacsiban megfőjön a fagyasztott állapotban betett zöldség.
Mióta van Steams in the Bag zöldség, a hagyományos szinte el is tűnt a polcokról, illetve nagy kiszerelésben megmaradt. Nagy könnyebbség ez annak, aki a gyorsan- egyszerűen konyha híve, és mégis akar zöldséges ételt az asztalra varázsolni.

No comments:

Post a Comment