Friday, December 2, 2011

Chandler Washington DC-ben


Matthew Perry egy hónapja beszélt DC-ben a National Association of Drug Court Professionals and the House Addiction, Treatment and Recovery Caucus nevű rendezvényen. Chandler, a számomra legkedvesebb jóbarát sokaknak feltűnő módon igen rosszul nézett ki, pedig a híres társaságból ő a legfiatalabb, most 42 éves.
Matthew Perry Attends The National Association of Drug Court Professionals
(Fotó forrása és még több fotó itt)
Na de mit keresett egy ilyen rendezvényen?
Az már a sorozatban is nagyon feltűnő volt, hogy a súlya brutálisan ingadozott, és ugyan a játékán mit sem változtatott, hogy éppen kövér vagy sovány, nagyon nem volt rendben a színész,(így szerintem még értékesebbé válik az alakítása.)
1997-ben Vicodin-függőség miatt kezelték. 2001-ben majdnem tíz kilót fogyott hasnyálmirigy-gyulladás miatt, majd ugyanebben az évben újabb elvonókúra következett: alkohol és drog.
2002-ben újra kórházba került, filmforgatás közben.
A Friends 2004-ben ért véget, de Chandler élete és színészi karrierje nem lett jobb. Ebben az évben nagy figyelem kísérte az induló Mr. Sunshine című saját produkcióját, mely nem aratott sikert, és nézettség hiánya miatt egyetlen szériát ért meg.
Most két ingatlanját is értékesíteni akarja, a Malibu-ban (Hollywoodtól nem mesze) levő villája 13.5 millió dollárért eladó, míg a Sunset Strip-en , Hollywoodban levő másik házát 5.9 millióért hirdeti. Annyira azért nem kell aggódni, nemrég vett egy házat a Sunset Stripen, csak nem akar kettőt...
Szerelmi élete rendben, hosszú kapcsolata 2005-ben ért véget Rachel Dunnal, most pedig Lizzy Chaplan színésznővel randizik, a Mr Sunshine egyik epizódja okán találkoztak.
Chandlert nemrég Californiában kapták lencsevégre, szintén igen elhanyagolt külsővel.
(A többi barát szebben öregszik, Phoebe a legidősebb, most 49, de nem látszik rajta, a 48 éves Monica szebb, mint valaha, Rachelről tudjuk, hogy mindig szenzációsan néz ki, Ross szinte nem változott semmit, Joey pedig mint a jó bor, a korral nemesedik. Az összes barát közül Matthew Perry aka Chandler a legfiatalabb, de ő tűnik majdnem a legidősebbnek.
Hogy Joey milyen fantasztikusan néz ki Phoebevel együtt egy tavaly decemberi képen, azt most nem tudom, csak linkként jelezni, de érdemes megnézni őket.)
És, hogy miről beszélt Chandler a konferencia alkalmával?
Itt megtekinthető. Chandler nagyon komoly, de azért szerintem korántsem olyan súlyosan rosszul fest, mint ahogy sikerült elkapni pár igen rossz képpel.Íme:

No comments:

Post a Comment