Saturday, December 10, 2011

Legyen a te autód is Rudolphosítva!

Eredetileg szerettem volna egy bejegyzést készíteni, képekkel, hogy mi mindent lehet 5 dollárért beszerezni karácsonyra, de a bolt, amelyet választottam, online nem jeleníti meg egyesével a termékeit, így képek nélkül nem lenne igazi a felsorolás.(Egyébként az öt dolláros termékek jelentős része még nem kapható itthon, illetve láttam már hasonló kézműves szetteket gyerekeknek, csak az ár volt kb hatszoros.)
Az egyik kedvencem, évek óta mosolygok rajta, a karácsonyi autódíszítés. Láttam autót kis koszorúval a rendszámtábla körül, láttam autót mikulás sipkával, vagy az antennán girlanddal, de előfordult már, hogy egy gépesített Rudolph fékezett le a piros lámpa előtt. Igen, a piros orrú rénszarvas, a Télapó segítője.Rudolph talán az egyik legnépszerűbb karácsonyi figura a Santa mellett, így aztán se szeri se száma a Rudolph-termékeknek: kifestő, radír, csokoládé, társas, kis figurák, matrica, és jelmez is. Autójelmez!
Íme, öt dollárért rénszarvasítható a családi autó:


Azt hiszem, itt nem is annyira a kivitelezés, mint inkább az ötlet vicces. A tetején vannak az agancsok, az antennára húzva, az elején meg a piros orr.
De lehet dekorálni a kormányt candy-cane koszorúnak, lehet mágneses színes lámpadekort rátenni, az antennára nemcsak agancsot, de mindenféle mást is tenni, vagy éppen egy életnagyságú fél Santát matricázni a hátsó ülés ablakára, hogy úgy látszódjon, mintha ő lenne a hátsó utas. Esetleg felkenni Santát az első sárvédőre egy egész nagy bábu formájában, mintha most ütöttük volna el.

Miért jó ez? Mert lehet rajta nevetni, mert a vezetés élménnyé válik, és mert az ünnepi jókedvindexet növeli. Ha pedig napjában csak tízszer azért elmosolyodsz, mert valaki autója vicces, már megérte, nem?

No comments:

Post a Comment