Friday, December 20, 2013

Caramel Brulée Latte

Idén is elérhető az amerikai Starbucksban  az egyik nagy kedvencem, a Caramel Brulée Latte, azaz az égetett karamellel készült kávé.Ez azért különleges, mert a karamell a tetején kissé sós!Ettől azonban kap egy nagyon harmonikus ízt.

Szintén nagyon kedvelt az egész téli időszakban az eggnog,- erről az italról szerintem már oldalakat írtam a másik blogon is(ami úgy tűnik, végleg elveszett a freeblog jóvoltából), ez a tejes-tojásos fűszeres ital., amit a boltokban is árulnak kész formában valójában a tojáslikőr alapja, kávéval házasítva isteni.

A harmadik szezonális ital, amit viszont nem sikerült megkedvelnem a Peppermint Mocha, nekem a menta és az édes kávé nem mennek együtt, pedig ez egy nagy kedvenc odakint.

A Starbucks, amelyik híres a jópofa egyéb termékeiről,- ők voltak az elsők, akik az egy időben nagyon népszerű kötött pohármelegítőt árulni kezdték,- idén nem alkotott túl nagyot, a szokásos pohárdíszen kívül kevés a jópofa ajándék. Ez a dísz gyakorlatilag a nagy papírpohár kicsinyített mása, egy függővel, minden évben kapható karácsonykor.
Szintén kissé jellegtelen, és pofátlanul drága a Gold Cupjuk, ami nem más, mint egy kicsit jobb minőségű színtelen műanyag pohár arany színű tetővel, mindez 10 dollárért. Emellett vannak a travel mug kategóriájú, valóban tartósan használható, lezárható példányok, olcsóbban, máshol meg negyed ennyiért.
Holiday Cold Cup - Clear, 24 fl oz

Említést érdemel még az Iphonera készült hátlapjuk.



Természetesen minden aromájuk elérhető pods, azaz kávékapszulák formájában. Az idei a Starbucks 42. karácsonyi szezonja.

No comments:

Post a Comment