Hétvégén egy szülinapon voltunk, ahol egy nagyon finom fokhagymás sósrudacska volt, amire esküdtem volna, hogy házi……Igen, a sütő sütötte, de ezen kívül semmi dolga nem volt a háziasszonynak, ugyanis a sós rudacska tésztáját egy hosszúkás konzervdobozban árulják, fel van tekerve a tészta, ki kell tekerni, de még felvágni sem kell, mert vannak rajta kiszaggatott jelek, ahol egyszerűen kézzel le kell választani a csíkokat, be a sütőbe, és 10 perc alatt aranybarnára és ropogósra sülnek.
Soha nem mertem venni konzervsütit, mert azt hittem azzal még valami nagy dolgot kell cselekedni, hogy süti legyen belőle, de mostmár nem fogom vissza magam.Eddig itt szenvedtem, hogy jó lenne valami jót enni, de megsütni sohasem sikerül, na ennek vége. Ezek az amerikaiak gondolnak a gyengébb versenyzőkre is.
No comments:
Post a Comment